Liedjes voor in de klas - Doewap #6 - Brugge

Doewap met je klas

Zingen is leuk, het schept een band en een aangename sfeer in de klas. Op belangrijke momenten in ons leven, zingen we, overal ter wereld. Tijdens feesten bijvoorbeeld. In deze navorming leren we je een aanstekelijk eenvoudig Afrikaans liedje aan waarvan je spontaan aan het dansen gaat. We leren ook een beetje Frans en Spaans met het dansante Me gusta bailar. En we zingen een heerlijk kamplied Tumbalalaika. We werken met de Nederlandse vertaling van een Arabisch danslied uit Jordanië en zingen een populair stapellied uit Vlaanderen.

Sterre De Raedt is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze werkt als muzikale workshopbegeleider en coach, geeft presentaties en navormingen voor Concertgebouw Brugge, Symfonieorkest Vlaanderen e.a. muziekeducatieve organisaties in Vlaanderen en Brussel.Schrijf snel in!

Na de vorming kan je via een code Doewap #6 downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

 

Wanneer: 
20 maart 2019 -
19:30 tot 22:00
Waar: 
Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge
Voor wie: 
  • leerkrachten lagere school
  • leerkrachten DKO
  • kinderkoordirigenten
Prijs: 
€ 55 / €45 (Koor&Stem leden) / €35 (studenten) inclusief didactisch materiaal en drankje
Inschrijven: 

Inschrijven kan via de website van Koor&Stem vzw

Hier inschrijven

Deel deze pagina