Liedjes voor in de klas - Doewap #4 - Hasselt

Doewap met je klas

In de workshop Doewap #4 vind je opnieuw een boel leuk liedmateriaal voor in de klas. Je leert liedjes over kleuren, carnaval en verliefdheid, aangevuld met een speellied en een Afrikaanse meezinger uit Nigeria. Bij Doewap vind je dus steeds een lied dat in je klasthema past. Tegelijk krijg je handvaten aangereikt om de liedjes meteen in je eigen klas te zingen. Docente Mirjam de Wit heeft als bevlogen zangcoach veel ervaring met kinderen en inspireert leerkrachten spelenderwijs. Na de vorming kan je via een code een bundel downloaden waarin je de teksten, partituren, de mp3’s en lestips van de gezongen liedjes krijgt. Benieuwd? Schrijf je snel in!

Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de lagere school.

LET OP: Deze navorming maakt deel uit van een grotere studiedag in Hasselt waarbij er ook andere interessante sessies geprogrammeerd staan, ook voor jonge kinderen en kleuters. Bekijk het volledige programma in de pdf die je hier kan downloaden:  programma_studiedag_14_oktober_2017.pdf

Wanneer: 
14 oktober 2017 - 13:00 tot 14:30
Waar: 
Hasselt, locatie nog te bevestigen
Voor wie: 
  • leerkrachten lagere school
  • leerkrachten muziekinitiatie, AMV, samenzang
  • kinderkoordirigenten
Prijs: 
35 euro, inclusief toegangscode om liedjes (mp3), lestips en partituren te downloaden.
Inschrijven: 

Dit is een vorming in samenwerking met De Blokkendoos vzw.

Inschrijven kan via info@deblokkendoosvzw.be

Deel deze pagina