Liedjes voor in de klas - Doewap #2 en #4 - Aalst

Doewap met je klas

In de workshop Doewap #2 en #4 vind je opnieuw een boel leuk liedmateriaal voor in de klas. Je leert liedjes over lente, familie, kleuren, carnaval en verliefdheid, aangevuld met een speellied en een Afrikaanse meezinger uit Nigeria. Bij Doewap vind je dus steeds een lied dat in je klasthema past. Tegelijk krijg je handvaten aangereikt om de liedjes meteen in je eigen klas te zingen. 

Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen. 

Tijdens deze vorming leren we liedjes uit Doewap #2 en #4. Na de sessie krijg je een code mee. Via die code kan je één van deze twee bundels met wereldrepertoire downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de lagere school.

 

Wanneer: 
26 maart 2019 -
19:00 tot 21:30
Waar: 
Zaal Herfst, ldc De Maretak
Albrechtlaan 119a
9300 Aalst
Voor wie: 
  • leerkrachten lagere school
  • leerkrachten DKO
  • kinderkoordirigenten
Prijs: 
€ 50 / €35 (studenten) inclusief didactisch materiaal en drankje
Inschrijven: 

Dit is een vorming in samenwerking met COV regio Denderstreek. Je kan inschrijven via Helga.De.Brucker@skynet.be

Deel deze pagina