Doewap voor kleuters - Antwerpen (2)

Doewap met je klas

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming werk je op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen. Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken.

Deze sessie is een aanvulling op de sessie van 3 oktober, maar kan ook gemakkelijk apart gevolgd worden. Bepaalde basistechnieken worden herhaald en we leren andere liedjes aan.

Mirjam de Wit is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze heeft een eigen muziekbedrijfje Cettiacetti waarvoor ze nieuw artistiek educatief materiaal ontwerpt, componeert en eigen muziekprojecten opzet. Ze trekt naar scholen en kunsteducatieve organisaties voor uiteenlopende opdrachten. 

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

Wanneer: 
06 februari 2019 -
09:30 tot 12:00
Waar: 
Zaal Zirkus
Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
Voor wie: 
  • leerkrachten kleuteronderwijs
  • leerkrachten muziekinitiatie
  • kinderkoordirigenten
Prijs: 
€ 55 / €45 (Koor&Stem leden) / €35 (studenten) inclusief didactisch materiaal en drankje

Deel deze pagina