Doewap voor kleuters - Aalst

Doewap met je klas

Kleuters houden van zingen en bewegen. Tijdens deze vorming werk je op een speelse manier aan praktische oefeningen die je gemakkelijk met kleuters kan doen. Door te experimenteren leer je je eigen stem en die van je kleuters beter kennen. Daarnaast duidt docent, die heel wat ervaring heeft met het zingen met jonge kinderen en kleuters, welke liedjes geschikt zijn voor kleuters, hoe je ze aanleert en voor welke gelegenheden je ze kan gebruiken.

Sterre De Raedt is een inspirerende, ervaren muziekpedagoge die tijdens haar vormingen inzet op spel en verbondenheid. Ze werkt als muzikale workshopbegeleider en coach, geeft presentaties en navormingen voor Concertgebouw Brugge, Symfonieorkest Vlaanderen e.a. muziekeducatieve organisaties in Vlaanderen en Brussel. Schrijf snel in!

Na de vorming kan je via een code de kleuterdoewap downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips van alle gezongen liedjes. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

 

Wanneer: 
25 september 2018 -
19:00 tot 21:30
Waar: 
Zaal Herfst, ldc De Maretak
Albrechtlaan 119a
9300 Aalst
Voor wie: 
  • leerkrachten kleuteronderwijs
  • leerkrachten muziekinitiatie
  • kinderkoordirigenten
Prijs: 
€ 50 / €35 (studenten) inclusief didactisch materiaal en drankje
Inschrijven: 

Dit is een vorming in samenwerking met COV regio Denderstreek. Je kan inschrijven via Helga.De.Brucker@skynet.be

Deel deze pagina