Basistechnieken zingen in de lagere school - Mechelen

Doewap met je klas

Samen zingen is plezierig en gezond, het versterkt de samenhang van je klasgroep en verbetert de concentratie. Je plant het dus best regelmatig in tijdens de schooluren. Dat kan kort of lang, serieus of speels.

Tijdens deze workshop krijg je technieken aangereikt om op een flexibele manier tijdens de schooluren met kinderen te zingen. Je leert hoe je met een afwisselend repertoire, beweging, bodypercussion en gebruik van klein slagwerk van iedere zangactiviteit een succes kan maken.

Ruby De Bruyne ontwikkelt muzikale, educatieve concepten voor kinderen en volwassen in opdracht van educatieve instellingen, culturele centra en muziek-educatieve organisaties. Ze specialiseerde zich in het uitwerken en initiëren van zangprojecten voor kinderen van 5 tot 15 jaar en het begeleiden van opleidingen en navormingen rond zingen met kinderen. 

Na de vorming kan je via een code een doewapbundel naar keuze downloaden met daarin de teksten, partituren, mp3’s en les- en uitspraaktips. Koor&Stem organiseert onder de noemer Doewap regelmatig workshops om je bekend te maken met nieuwe en vertrouwde kinderliederen die aansluiten bij de klasthema’s van de basisschool.

Wanneer: 
27 februari 2019 -
09:00 tot 12:00
Waar: 
Thomas More, Campus Mechelen Kruidtuin
Lange Ridderstraat 44
2800 Mechelen
Voor wie: 
  • leerkrachten lagere school
  • leerkrachten DKO
  • kinderkoordirigenten
Prijs: 
€ 50
Inschrijven: 

Dit is een vorming in samenwerking met Thomas More.

Inschrijven kan hier via deze link naar de website van Thomas More.

Deel deze pagina